неділя, 08 травня 2011 10:58

"Шахтар" ушосте став чемпіоном України

"Шахтар" ушосте став чемпіоном України

У суботу, 7 травня, відбулося донецьке дербі в рамках 28-го туру української Прем'єр-ліги, в якому "Шахтар" переміг "Металург" і завдяки цьому достроково забезпечив собі чемпіонське звання.

З перших же хвилин гравці "Шахтаря" відправилися вперед, адже в разі перемоги вони могли подарувати своїм уболівальникам чемпіонське звання прямо на цьому красені-стадіоні. І, забігаючи наперед, варто зазначити, що "гірники" своєї мети досягли.

Досягли насилу, але в той же час і знову показали всім відомий свій переможний характер - вкотре один з гравців "Шахтаря" забиває важливий гол наприкінці тайму або поєдинку. На цей раз честь вразити ворота і таким чином забити золотий гол випала Луїсу Адріано - бразилець майстерно замкнув простріл Шевчука з флангу, вдало зігравши на випередження.

А до цього похід на ворота очолював Вілліан, який не раз мав хороші моменти для голу. Особливо варто відзначити його удар п'ятою після прострілу Кости, який припав у воротаря.

На початку другого тайму м'яч після удару Срна і сейва голкіпера влучив у поперечину, "Металург" намагався огризатися, але всі питання (якщо вони ще залишалися) зняв все той же Даріо - капітан "гірників" відмінно пробив зі штрафного, призначеного за фол проти Ракицького.

Після цього П'ятову довелося ще пару раз вступити в гру, але на результаті це не позначилося.

"Шахтар" (Донецьк) - "Металург" (Донецьк) - 2:0 (1:0)

Голи: 1:0 Луїс Адріано (45 +3), 2:0 Срна (86)

"Шахтар": П'ятов, Срна (к), Іщенко, Ракицький, Шевчук, Хюбшман, Фернандіньо (Мхітарян, 68), Жадсон (Тейшейра, 65), Коста (Едуардо, 58), Вілліан, Луїс Адріано

Запасні: Вірт, Кривцов, Рац, Гай

"Металург" Д: Бандура, Прийма, Чечер (к), Воловик, Аделейе, Мкртчян, Шина, Зе Соареш (Голайдо, 78), Фернандеш (Джуровскі, 70), Лазіч (Іванко, 87), Аді

Запасні: Воробйов, Коротецький, Маріо Сержіо, Танаса

В. о. головного тренера: Володимир П'ятенко

Попередження: Прийма (25), Хюбшман (72), Аделейе (80)

Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" ушосте став чемпіоном України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути