неділя, 20 березня 2011 17:35

Стрініч приніс "Дніпру" перемогу в матчі з "Динамо"

Стрініч приніс "Дніпру" перемогу в матчі з "Динамо"

У неділю, 20 березня, відбувся матч 22-го туру української прем'єр-ліги, в якому дніпропетровський "Дніпро" приймав київське "Динамо".

З перших хвилин команди нагадували майстровитих гросмейстерів, присутніх на важливому турнірі. Господарі закономірно йшли вперед, гості не менш упевнено утримували захист на замку. У першому таймі трохи чудив Мандзюк, то слабо відкидаючи м'яч воротареві, то взагалі віддаючи його суперникові. Але у всіх епізодах Лаштувка показав себе на висоті. А найнебезпечніший момент тайму у "Динамо" був створений за участю Ярмоленка - Андрій пробив, Лаштувка врятував, а після передачі Шевченка Ярмоленко не зміг виграти броьбу у захисника.

Біля інших воріт напруги було більше - але з усіх небезпечних моментів за тайм можна відзначити лише удар Коноплянки у лічених сантиметрах від штанги.

А от другий тайм розпочався з приємного для вболівальників "Дніпра" сюрпризу - Коноплянка м'яко подав на дальню штангу, а там Стрініч з-під Попова пробиває точно по воротах. Після цього Сьомін сраху ж кидає в бій Алієва. Забігаючи наперед, варто зазначити, що сьогодні роль плеймейкера Саші вдалася на двієчку - і стандарти йому не давалися, і якихось пам'ятних пасів від нього не дочекалися.

Надалі, особливо під кінець матчу, "Дніпро" грамотно дорожив м'ячем, так що в доданий час гра пройшла переважно на половині київського "Динамо".

Таким чином господарі здобули важливу перемогу, яка стала першою домашньою для "Дніпра" з 2004 року, а Юрій Сьомін зрозумів, що не все буде так, як раніше (нагадаємо, перша офіційна гра киян під керівництвом Юрія Павловича закінчилася розгромом "Дніпра"). Так що зараз "Дніпру" цілком під силу нав'язати боротьбу за третє, а то й замахнутися на друге місце.

Дніпро (Дніпропетровськ) - Динамо (Київ) - 1:0

Гол: Стрініч, 51

Дніпро: Лаштувка, Інкум, Мандзюк, Чеберячко, Денисов, Кравченко, Ротань, Стрініч (Феррейра, 76), Жуліано, Коноплянка (Назаренко, 80), Гладкий (Шахов, 90 +1)

Динамо: Шовковський, Даніло, Юссуф, Алмейда, Попов, Вукоєвич, Нінкович (Алієв, 54), Єрьоменко, Гусєв, Ярмоленко, Шевченко (Кравець, 81)

Попередження: Кравченко - Попов, Нінкович, Даніло

Зараз ви читаєте новину «Стрініч приніс "Дніпру" перемогу в матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути