понеділок, 07 березня 2011 11:25

Володимир Кличко і Хей підписали контракт на бій

Володимир Кличко і Хей підписали контракт на бій

Британський боксер-важкоатлет Девід Хей підписав контракт на бій з українцем Володимиром Кличком. Поєдинок відбудеться в одному з міст Німеччини 25 червня або 2 липня цього року, повідомляє інтернет-видання fightnews.com. Угода була підписана увечері 4 березня, але перші повідомлення про це з'явилися 6 числа.

30 квітня Кличко-молодший повинен був провести бій з британцем Дереком Чісорою, але минулої суботи поєдинок вдруге був скасований. Вперше це сталося в грудні минулого року, коли Кличко отримав травму м'яза черевного преса. Тепер лікарі вирішили, що українець поки недостатньо здоровий, щоб готуватися до бою з Чісорой.

Таким чином, учасники бою Кличко - Хей не вийдуть на ринг до двобою один з одним. Британський боксер сказав, що він завжди знав, що його бій з Кличком обов'язково відбудеться. За словами Хея, неминучим результатом двобою є нокаут українця.

Бій Кличко - Хей міг відбутися ще в 2009 році. Тоді британець підписав контракт, але не вийшов на ринг, пославшись на травму спини. Незабаром він підписав контракт на поєдинок з Віталієм Кличком (старшим братом Володимира). Цей бій не відбувся, тому що Хей назвав умови угоди неприйнятними.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко і Хей підписали контракт на бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути