Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2011 16:52

Долгополов не зіграє за Україну проти Голландії у Кубку Девіса

Долгополов не зіграє за Україну проти Голландії у Кубку Девіса

Перша ракетка України Олександр Долгополов не допоможе збірній України 4-6 березня в матчі Кубка Девіса першої Євро-Африканської групи проти збірної Голландії.

У Федерації тенісу України ймовірність приїзду Долгополова оцінюють в 0,01%. І додають: "Тільки диво здатне змінити ситуацію".

Головна причина відмови Долгополова грати за Україну - високі преміальні. Адже, як кажуть у федерації тенісу України, Долгополов і його менеджер наполягають на багатоступеневій системі преміювання. Наприклад: премія за згоду гравця захищати честь країни, премія за приїзд на конкретну матчеву зустріч, премія за перемогу в кожному матчі і премія за виконання глобального завдання (у випадку з нашою збірною - за вихід до Світової групи).

Таким чином, 4-6 березня честь України захищатимуть Сергій Стаховський (зараз 42-й у світі) та Ілля Марченко (89). А за Голландію будуть грати Тьємо де Баккер - 50-й, Робін Хаасе - 55-й.

В той же час у парному розряді чвертьфіналу Brazil Open, що проходить в Коста ду Саупе, Долгополов у дуеті з росіянином Ігорем Андрєєвим програли бразильському тандему Мело/Соареш - 1:2 (7:6, 2:6, 8:10).

За матеріалами lb.ua

Зараз ви читаєте новину «Долгополов не зіграє за Україну проти Голландії у Кубку Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути