середа, 24 січня 2018 10:47

Офіцер ЗСУ у відставці відкрив найбільший онлайн секс-шоп в Україні

  Команда секс-шопу 69.toys
Команда секс-шопу 69.toys

Офіцер, який прослужив у Збройних Силах України 14 років, пройшовши шлях від лейтенанта і до майора, брав участь у складі Міжнародних сил сприяння безпеці в Ісламській Республіці Афганістан в 2013 році, захищав східні кордони України на початку війни, після звільнення відкрив найбільший інтернет-магазин товарів "для дорослих" в Україні – www.69.toys, який очолив нішу на початку 2018 року.

Про це повідомляє gazeta.ua з посиланням на магазин офіцера у відставці www.69.toys

Інтернет-магазин став лідером на ринку інтимних товарів в лічені місяці і займає перші місця як з продажу, так і за пошуковими запитами. Наприклад, запит "секс-шоп" в пошуковій системі Google приведе вас саме в згаданий магазин. Як вдалося офіцеру у відставці піднятися вище ніж конкуренти і чому саме в цій ніші?

"Народився і виріс в родині Офіцера з великої літери. Батько завжди виховував мене під девізом – "бути успішним, чесним, працьовитим і відданим ідеї". По закінченню школи вступив до військового університет, де здобув фах і перше офіцерське звання.

Під час служби в армії мене не покидала думка про створення власної справи. Так, з початку 10-х років став цікавитися основами ведення бізнесу в тому числі і в мережі, яка вже на той час займала величезну частину ринку товарів і послуг. За деякий час вдалося освоїти до напівпрофесійного рівня веб-програмування та SEO. Вивчив англійську до робочого рівня. Але займатися комерцією не став, адже законодавчо військовослужбовцям забороняється заняття підприємницькою або будь-якою іншою діяльністю, яка приносить прибуток.

  Засновник 69.Toys, Афганістан, 2013
Засновник 69.Toys, Афганістан, 2013

У 2013 році проходив службу в складі Міжнародних сил сприяння безпеці в Ісламській Республіці Афганістан, де займався бойовою підготовкою офіцерів Афганської національної армії в таких містах як Кандагар, Кабул, Чагчаран і Герат. З початком бойових дій на Сході України був повернтий на Батьківщину. Брав участь в АТО. У 2017 році звільнився так як не міг продовжувати службу за станом здоров'я, віддавши армії 14 років життя.

  Засновник 69.Toys, АТО, 2015
Засновник 69.Toys, АТО, 2015

Завдяки моїй коханій, яка завжди підтримує у важку хвилину і її організаторським здібностям, в найкоротші терміни вдалося зібрати команду фахівців і зареєструвати юридичну особу для ведення бізнесу. Ретельно проаналізувавши конкурентів, вивчивши роботу наших колег за океаном, ми змогли практично в повній мірі реалізувати задумане. Наш ресурс вийшов максимально комфортний для користувачів (саме це і було основним завданням) і зверстаний коректно з точки зору коду і пошукової оптимізації. Таким чином, на виході маємо працюючу як годинник систему логістики, сильний відділ маркетингу та продажів, і працюємо в правовому полі країни. Можна стверджувати, що наші клієнти завжди задоволені нашою роботою і саме тому вони до нас повертаються, а Google надає перші місця в пошуковій видачі (а йому все видно).

Чому саме іграшки для дорослих? По-перше, це приємно, а по-друге це дуже слабка ніша з низьким порогом входження і з великими можливостями зростання. В нас є інтернет представництва в кожному обласному центрі України за винятком тимчасово окупованих територій і АР Крим, такі як, секс-шоп.od.ua (Одеса) і sex-shop.kharkov.ua (Харків), що значно полегшує наш пошук в мережі жителям регіонів.

Зупинятися на досягнутому, звісно, не збираємося. В Україні плануємо переходити на інші товари і послуги, а також працюємо над створенням розважального ЗМІ. Помітивши наше швидке зростання в Україні, надійшло кілька пропозицій щодо запуску інтернет-магазинів в ряді країн Європи. Над чим ми зараз старанно працюємо, але це вже інша історія.

Напередодні Дня святого Валентина, бажаємо всім закоханим ніколи не втрачати один одного, а іншим – обов'язково знайти ту саму половинку, і, звичайно ж, не бояться експериментувати і насолоджуватися товарами нашого інтим бутіку!", – розповідає про себе і свій бізнес майор у відставці.

Зараз ви читаєте новину «Офіцер ЗСУ у відставці відкрив найбільший онлайн секс-шоп в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути