середа, 31 травня 2017 19:58

Як не зіпсувати перший секс із партнером: страхи та бажання чоловіків

Автор: kolobok.ua
  Під час першого сексу із чоловіком жінка не повинна соромитися і бути байдужою
Під час першого сексу із чоловіком жінка не повинна соромитися і бути байдужою

Як вести себе жінці в першу ніч із партнером, аби нічого не зіпсувати? Британські вчені провели опитування чоловіків у віці від 25 до 45 років і склали список їх очікувань від першого сексу.

Про це пише kolobok.ua

Ніяких комплексів щодо власного тіла. Він домагався вашої прихильності певний час і нерозумно припускати, що побачивши вас без одягу, стане розглядати зайві кілограми на стегнах. Чого чоловік точно від вас не чекає під час першого сексуального контакту - це скутості і невпевненості в собі, яку він може трактувати не інакше як сумнів.

Активність. Він так довго чекав цього моменту і розраховує, що і ви теж. Якщо ви будете вести себе пасивно, чоловік вирішить, що ви робите йому послугу, а не хочете його так само, як і він вас. Нехай він відчує вашу зацікавленість.

Компліменти. Яка жінка здається чоловікові найбільш сексуальною і гарячою в ліжку? Та, з якою він був на висоті і зміг продемонструвати всі грані своєї сексуальної майстерності. Тому не забудьте прошепотіти йому на вушко після про те, як вам було добре. Тільки не перегравайте. Знайдіть привід похвалити його щиро. Якщо чоловік відчує фальш, то вирішить, що ви його втішаєте. З жінкою, яка стала свідком його фіаско, він ніколи не буде будувати стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ не перестають бентежити ці картини жіночого тіла в спідньому

Не будьте нав'язливою. Чоловіки бояться втратити свою свободу. Не засипайте його наступного дня дзвінками і повідомленнями, не вважайте своєю власністю і не натякайте, що тепер непогано б і в РАТС. Усьому свій час. Це як раз той випадок, коли жінка не повинна дзвонити першою. Але на його дзвінки відповідайте одразу, інакше він вирішить, що вчора зробив щось не так і ви до нього охололи.

Сексуальна революція змінила соціальні норми, зробивши суспільство більш толерантним до гомосексуальності, розлучень, дошлюбного сексу. Однак в останні десятиліття сексуальна активність людей помітно знизилася. У чому причина і як вирішити цю проблему, досліджував оглядач BBC Future.

Зараз ви читаєте новину «Як не зіпсувати перший секс із партнером: страхи та бажання чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути