субота, 24 лютого 2018 00:17

Вистава переселенців зірвала аншлаг у київському театрі: яскраві фото
5

Вистава "Водка. Є**я. Телевізор" Театру Переселенця зірвала аншлаг у Київському театрі.

В основі вистави – п'ять коротких п'єс Максима Курочкіна. Вони яскраво розповідають про Київ і його жителів без цензури та шаблонів. В сюжеті - історії простих людей, їхні внутрішні протиріччя, буденні проблеми та бажання. Зокрема, алкоголь, тілесні утіхи та телевізор.

Ролі виконують київські театрали разом із непрофесійними акторами-переселенцями з Донбасу. Серед них Анастасія Пугач – переселенка з Донецька. Там багато років працювала на місцевому телебаченні. Коли розпочалася війна – переїхала у Київ.

"Було дуже складно, адже я граю з трьома професійними акторами. Втім, образ телевізора мені близький. Я ж працювала багато років на телебаченні. Але у п'єсі цей образ набагато глибший. Мого героя хочуть вигнати, а я всіма силами намагаюсь довести, що мені треба залишитись", – розповідає про свою роль Анастасія Пугач, передає 24tv.ua.

Фото: Анастасія Мантач, 24tv
Фото: Анастасія Мантач, 24tv
Фото: Анастасія Мантач, 24tv
Фото: Анастасія Мантач, 24tv
Фото: Анастасія Мантач, 24tv

Одна з особливостей вистави – глядач може максимально наблизитись до героїв. Події розгортаються не на сцені, а посеред залу. Проте, прямої взаємодії з публікою немає. Глядач ніби підглядає за героями.

Головну роль виконує актор та режисер Театру на Подолі Олександр Фоменко. Він є і продюсром вистави "Водка. Є**я. Телевізор" та художнім керівником Театру Переселенця.

"Глядач так само може потрапити до затишної оселі героїв та всередину найпотаємніших думок персонажів Максима Курочкіна", – каже Олександр Фоменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємиця відкрила перший бюджетний готель для переселенців

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб в рамках реалізації в 2018 році пілотного проекту щодо забезпечення тимчасовим житлом переселенців розподілить 51 квартиру у Маріуполі та Покровську.

Зараз ви читаєте новину «Вистава переселенців зірвала аншлаг у київському театрі: яскраві фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути