вівторок, 16 січня 2018 00:15

Переселенець отримав Головний водний Оскар Європи

Переселенець отримав  Головний водний Оскар Європи
Переселенець отримав Головний водний Оскар Європи Фото: menr.gov.ua

Переселенець зі Станиці Луганської 17-річний Денис Савченко отримав Головний Водний Оскар Європи. Його відеоробота "Тиса – ти саме життя" за результатами інтернет-голосування набрала найбільшу кількість голосів.

"Це перша перемога України в конкурсі, який організований міжнародною Комісією з захисту Дунаю", – розповів міністр екології України Остап Семерак. Повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина переселенців створює реалістичні костюми трансформерів

"Денис – хлопець з обмеженими фізичними можливостями, що, втім, не позбавляє його оптимізму та якоїсь особливої радості у ставленні до життя. Не дивлячись на систематичні медичні операції та труднощі з пересуванням, юнак активно займається спортом та мріє стати тренером-реабілітологом. Людина, яка сама потребує допомоги, стала на захист порятунку річки Дунай. Так Денис бачить свій внесок в розвиток країни", – розповів Остап Семерак.

У подарунок хлопець отримав дрон. Його планує використати для нових зйомок. Повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

Головним Водним Оскаром Європи називають міжнародний відеоконкурс "Дунайський митець". Його мета просування ідеї збереження найбільшого в світі інтернаціонального водного басейну річки Дунай. Конкурс 11 років об'єднує тисячі дітей із 14 країн Європи по всьому басейні Дунаю.

Зараз ви читаєте новину «Переселенець отримав Головний водний Оскар Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути