четвер, 30 серпня 2018 16:38

Чи випустять iPhone з двома SIM-картами

Чи випустять iPhone з двома SIM-картами
Експерти вважають, що модель з підтримкою двох SIM-карт може бути випущена ексклюзивно для китайського ринку. Фото: Amelia Krales/The Verge

Напередодні випуску нових iPhone є деякі підстави говорити про підготовку Apple випуску моделі з підтримкою 2 SIM-карт. Зокрема, йде мова про код бета-версії iOS 12.

Випуск такої моделі телефону може істотно змінити спосіб використання iPhone у всьому світі, хоча в США й не поширена підтримка 2 SIM-карт, пише Тhe Verge.

Телефони з 2 SIM-картами почали випускати у середині-кінці 2000-х невеликі китайські виробники, оскільки всередині Китаю є внутрішній роумінг.

Однак останнім часом поширення сучасних смартфонів призвело до різних варіантів використання телефонів з 2 SIM-картами. Оскільки існують різні тарифи мобільного зв'язку, в яких відрізняється вартість телефонних дзвінків, обміну повідомленнями та даними, і часто це дає можливість заощадити гроші. Залежно від регіону, також може бути корисним мати можливість перемикатися між операторами на свій розсуд, щоб отримати краще покриття в певному місці. Ці фактори були ключовими для широкого впровадження смартфонів з 2 SIM-картами у таких регіонах, як Індія та Африка.

Проте Apple навряд чи змінить свою бізнес-модель, щоб отримати більше користувачів в таких країнах, як Індія, Бразилія та Росія.

Інша ситуація може бути в Китаї. Справа в тому, що Apple втрачає позиції в цьому регіоні під натиском локальних гравців.
Експерти вважають, що модель з підтримкою 2 SIM-карт може бути випущена ексклюзивно для китайського ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple порадує користувачів бюджетним ґаджетом

Компанія Apple планує відмовитись від планшетів iPad mini.

Їхній функціонал частково буде реалізований у новому iPhone X Plus. Його анонсують восени 2018-го.

Зараз ви читаєте новину «Чи випустять iPhone з двома SIM-картами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути