Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2018 11:50

Українська гра потрапила до рейтингу кращих додатків року

Українська гра потрапила до рейтингу кращих додатків року
Orbia: Tap and Relax - проект київської студії JOX Development. Фото: APK Game Zone

Компанія Google склала рейтинг кращих мобільних додатків нинішнього року.

У рейтинг категорії Most Casual Games потрапила гра української розробки Orbia: Tap and Relax. ЇЇ створили у київській студії JOX Development, пише "Новое время".

"Ваше завдання - знайти ідеальний момент для кидка і для того, щоб обійти перешкоди. Від рівня до рівня гра стає складнішою, з'являються особливі предмети. Відірватися просто неможливо", - описують гру в рейтингу.

Orbia: Tap and Relax розробила команда з 3 осіб. Над нею працювали більше року. Перевели її 15 мовами. Серед таких - українська, німецька, 2 версії китайської, корейська, французька, хінді та іспанська.

"Багато уваги приділяли колірним рішенням. Працювали над системою динамічної музики. Вона змінюється залежно від того, що відбувається на екрані. Це забезпечує атмосферність грі та подобається гравцям", - каже один із розробників Денис Мойсін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили 15 найпопулярніших мобільних додатків в Україні

Orbia: Tap and Relax - другий проект київської студії JOX Development. Її заснували Денис Мойсін і Павло Глаголєв. Вони займаються розробкою казуальних мобільних ігор.

Перший проект Tap Tap Dash видавали спільно з Cheetah Mobile. Гру встановили близько 58 млн разів на Android і 20 млн на iOS.

Google запатентував взуття для віртуальної реальності. Новинка буде ретельно відслідковувати рух, здійснений людиною під час ходьби і з кожним кроком змушуватиме колеса працювати так, щоб власник залишався на місці.

Зараз ви читаєте новину «Українська гра потрапила до рейтингу кращих додатків року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути