вівторок, 04 квітня 2017 11:31

У якому ноутбуці найвитриваліша батарея

У якому ноутбуці найвитриваліша батарея

Чи дійсно витримують батареї ноутбуків заявлених в описах годин, вирішили перевірити у дослідженні британського видання Which.

У "битві" ноутбуків тестували сім виробників електроніки: Apple, Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo і Toshiba. Лептопи навантажували найпоширенішими завданнями, як перегляд фільмів, веб-серфінг і робота з документами передає gogetnews.

Найбільше протрималась батарея ноутбуків Apple. Пристрої підтвердили і перевершили офіційні цифри. 13-дюймовий MacBook Pro 2016 року пропрацював на заряді 10 год і 15 хв проти заявлених 10 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 2030 року роботи замінять людей - вчені

Натомість зганьбився HP Pavilion. Виробник обіцяв 9 год, але пристрій відключився через 4 год 25 хв. Також не краще себе показав 15-дюймовий Dell Inspiration 5000. Він протримався 3 год 58 хв замість обіцяних 7 год.

У 2016 році MacBook Pro 2016 року організація Consumer Reports критикувала через те, що при одних і тих же умовах час роботи ноутбука міг коливатися від 4-5 до 16-18 год.

Зараз ви читаєте новину «У якому ноутбуці найвитриваліша батарея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути