субота, 23 червня 2012 17:18

Тунік роздягнув і розфарбував 1700 мюнхенців
8

Фото: Reuters

Відкриття Баварського фестивалю опери ніколи ще не користувалося такою популярністю у публіки. В Мюнхен до 23 червня з'їхалися тисячі туристів з усього світу.

Не останню роль в цьому зіграв фотограф Спенсер Тунік, який прибув раніше в місто. Він, як відомо, прославився своїми груповими портретами тисяч оголених людей в Сіднеї і на березі Мертвого моря.

Він вирішив підтримати організаторів фестивалю незвичайним способом: в день відкриття на площі перед театром зібралося 1700 людей, деякі з яких були повністю пофарбовані червоною фарбою. Вони утворили кільце по діаметру площі, щоб Тунік міг їх сфотографувати.

Форма кільця була обрана не випадково: в той самий день у театрі відбулася прем'єра опери Вагнера "Кільце нібелунга" в постановці Андреаса Крігенбурга.

Жителі Мюнхена і туристи також зібралися на площі, щоб спостерігати за унікальним видовищем тисяч оголених людей. Раніше Тунік заявляв, що для його проектів потрібні "звичайні люди - студенти, музиканти, бібліотекарі, які були б готові роздягнутися в ім'я мистецтва".

Фотограф також додав, що обожнює Німеччину і ніколи не упускає шанс відвідати її чи попрацювати там.

Зараз ви читаєте новину «Тунік роздягнув і розфарбував 1700 мюнхенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути