Ексклюзиви
пʼятниця, 21 червня 2019 12:02

Тепер чаклувати зможе кожен: створили гру про Гаррі Поттера із доповненою реальністю

Тепер чаклувати зможе кожен: створили гру про Гаррі Поттера із доповненою реальністю
Мобільний додаток у грі з доповненою реальністю "Гаррі Поттер. Чарівники об'єднуються" Фото: Подробности

Розробники гри Pokemon Go презентували мобільний додаток у грі з доповненою реальністю "Гаррі Поттер. Чарівники об'єднуються".

Мобільний додаток створили за мотивами фільмів про відомого хлопця-чарівника Гаррі Поттера. Гра має доповнену реальність. Під час гри камера на телефоні фіксує зображення і доповнює реальність фантастичними об'єктами, повідомляє ТСН.

"Я у захваті. Я палкий шанувальник Гаррі Поттера. У мене вдома є чарівні палички і всілякі магічні принади, бо я вірю в магію. Книжка про Гаррі Поттера розповідає про дружбу, любов, вірність і магію, у яку я вірю", - розповіла акторка Тіффані Хеддіш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Apple безкоштовно замінить батереї у 15-дюймових MacBook

Під час гри у Pokemon Go люди втрачали уважність і це призводило до летальних наслідків. Однак розробники гарантують, що подбали про безпеку гри.

"Гра має мотивувати людей підніматися з дивана і виходити у світ. Але, навіть якщо ви занурені у гру, мусите не забувати про оточення. Тому в грі з'являються попередження. Ми хочемо, щоб люди були у безпеці, поки вони грають. Так само, як і хочемо заохочувати людей до фізичних вправ", - повідомив генеральний директор Niantic Джон Ханке.

Найшвидше гра з'явиться у США та Великій Британії. Проте розробники запевняють, що у майбутньому вона буде доступна і в інших країнах.

Корпорація Microsoft анонсувала вихід Minecraft Earth – нову гру в доповненій реальності на основі популярної гри Minecraft. У неї можна грати на мобільних пристроях із Android 7 або пізнішої версії або iOS 10.

Зараз ви читаєте новину «Тепер чаклувати зможе кожен: створили гру про Гаррі Поттера із доповненою реальністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути