пʼятниця, 01 березня 2019 10:49

Створили оригінальний дизайн тримачів для телефону Pop Socket

  Тримач для телефону Pop Socket
Тримач для телефону Pop Socket

Будь-які захисні аксесуари для смартфонів впливають на їхній дизайн, збільшуючи в розмірах. Утримувати однією рукою гаджет стає складно. Виручає тримач для телефона Pop Socket - компактний пристострій круглої форми з пластика. Основа аксесуару клейка, що дозволяє надійно фіксувати його на задній панелі, чохлі.

Зручність використання тримача для телефону Pop Socket

Аксесуар швидко набув поширення у власників смартфонів. Цьому сприяли його численні переваги:

● Компактні розміри. Пристрій має діаметр 38 мм. У складеному стані він майже не змінює конфігурацію смартфона або чохла.
● Надійна фіксація. Клейка основа не дозволить гаджету випадково вислизнути.
● Багаторазове використання. Клейкий шар не втрачає своїх властивостей, тому поп-сокет можна переставляти на інші пристрої.
● Універсальність. Аксесуар сумісний з будь-якою моделлю смартфона. Поп-сокет виявився багатофункціональним винаходом. Сьогодні його використовують в різних якостях.
● Тримач. Диск висувається, стрижень, що утворився, служить додатковим елементом для захоплення. Це спрощує листування, інтернет-серфінг, зйомку Селфі і запис відео.
● Підставка. Необхідно висунути кнопку і зафіксувати гаджет на столі. Стане в нагоді при перегляді відео, читанні книг, спілкуванні через інтернет-зв'язок.
● Гачок. Буде потрібний додатковий елемент PopClip. Він дозволяє фіксувати мобільник на вертикальних поверхнях - стінах, дверях, дзеркалах. Можна зручно закріпити телефон на приладовій дошці автомобіля. Поп-сокет спрощує зберігання навушників. Провід намотується на аксесуар, завдяки чому знижується ризик обірвати внутрішні контакти або сильно заплутати шнур.

Сучасний дизайн тримачів для телефону Pop Socket

Популярним мобільний аксесуар став не тільки завдяки своїй зручності. Розробники попрацювали над дизайном Pop Socket. З функціонального доповнення кнопка перетворилася на своєрідну прикрасу. Вона дозволяє власнику персоналізувати свій гаджет. Виробники експериментують з колірною гамою аксесуару, прикрашають його верхній диск різними картинками, візерунками, написами. Подивитися приклади виробів можна на сайті інтернет-магазину BestBuy Case. Тут представлені недорогі поп-сокети наступних типів:

● Однотонні. Можна підібрати чорні, сині, білі, рожеві кнопки, або кольору металік.
● Спортивні. Верхній диск оформлений під баскетбольний, футбольний, бейсбольний м'яч. Є окремі варіанти для шанувальників гольфу.
● Патріотичні. Тут зображується державна символіка - прапор, герб.
● Абстракції і мандали. Візерунки привертають увагу складністю виконання, цікавим поєднанням відтінків.
● Брендові. На поверхню Pop Socket наносять емблеми соцмереж, музичних лейблів, відомих виробників спортивних товарів.
Мармурові, монохромні, блискучі - колекції поп-сокетів регулярно поповнюються оригінальними варіантами. Популярністю користуються вироби з кумедними принтами - на них поміщають смайлики, фрази з мережі.

Завдяки своєму різноманітному оформленню аксесуари стають новим засобом самовираження. З їх допомогою можна висловити свою індивідуальність.

Зараз ви читаєте новину «Створили оригінальний дизайн тримачів для телефону Pop Socket». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути