Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2019 11:18

Sony об'єднає два підрозділи

Sony об'єднає два  підрозділи
Підрозділ намагається скоротити витрати, щоб протистояти великим втратам. Фото:i.ytimg.com

Підрозділ японської компанії Sony закриють на реорганізацію. Підприємство займалося розробкою мобільних пристроїв.

Смартфонний бізнес об'єднають з підрозділами телебачення. Виготовлення аудіо та камер буде в одному підрозділі з назвою "Продукти та рішення для електроніки" - пише GSMArena.

На переконання компанії, таке рішення є кроком до посилення зв'язків між різними електронними пристроями Sony. Лінійка Xperia вже значно запозичує у підрозділів телевізорів і камер, що особливо це помітно в новітньому флагмані Xperia 1.
Компанія Sony продовжить повідомляти про продажі своїх смартфонів Xperia. Дехто боїться, що це спроба приховати втрати від мобільного підрозділу Sony Mobile, об'єднавши його з більш успішними підрозділами Sony.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В багатьох країнах перестав працювати Instagram

Sony Mobile останніми роками боролася з труднощами: за весь 2017 рік продали 13,5 млн пристроїв, а в минулому році прогнозували 7 млн. Все це супроводжується величезними фінансовими втратами - більше $ 913 млн за останні чотири квартали. Для порівняння: підрозділ телебачення і аудіо приніс $ 714 млн операційного прибутку, а підрозділ камер - $ 804 млн за той же період.

Підрозділ намагається скоротити витрати, щоб протистояти великим втратам. Таким чином хочуть скоротити витрати на 50%. Sony вважає, що телефони Xperia можуть почати приносити прибуток не раніше 2021 року. Також компанія Sony закриває свій завод з виробництва смартфонів в Пекіні. Щоб знизити збитки свого підрозділу смартфонів, японський гігант вирішив перенести виробництво на свій завод в Таїланді.

Втім, підрозділ Xperia працює над підключенням 5G - не тільки для телефонів, але і для використання в інших продуктах Sony.

Новий мобільний телефон Redmi Note 7 Pro не з'явиться на ринку України.Нова модель телефону Redmi Note 7 Pro, від китайської компанії Xiaomi, буде офіційно доступна тільки на ринках Китаю та Індії. Якщо українці таки забажають придбати цей гаджет, єдиний вихід - замовити смартфон у китайському магазині.

Зараз ви читаєте новину «Sony об'єднає два підрозділи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути