середа, 24 липня 2013 16:47

Шикарний будинок, в якому 16 років тому вбили Джанні Версаче, може купити росіянин
6

Фото: Фото: Reuters

Будинок кутюр'є Джанні Версаче виставлений на торги. Однак, поки багата вілла мало кого цікавить, цим лотом цікавляться лише кілька людей. Ймовірно, покупці не хочуть жити там, де був убитий відомий модельєр.

Особняк Джанні Версаче в Майамі ризикує залишитися без покупців. Про аукціон було оголошено тиждень тому, за цей час заявки на участь подали лише кілька людей, в тому числі росіянин, чиє ім'я не розголошується.

Ще торік розкішну віллу намагалися продати за 125 мільйонів доларів. Тепер же стартова ціна у п'ять разів нижче. Будинок Версаче несе відбиток трагедії. На його щаблях всесвітньо відомий модельєр був застрелений серійним вбивцею 16 років тому.

Можливо, саме ця історія негативно впливає на потенційних покупців, знижуючи інтерес до особняка площею дві тисячі квадратних метрів, з басейном, обробленим золотом, і панорамними видами на океан.

Зараз ви читаєте новину «Шикарний будинок, в якому 16 років тому вбили Джанні Версаче, може купити росіянин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути