середа, 20 червня 2018 07:25

Samsung розробить власні графічні процесори

Samsung розробить власні графічні процесори
Samsung розробить власні графічні процесори. Фото: Samsung

У компанії Samsung запланували розробку власних графічних процесорів.

Гаджети корейської компанії обладнані процесорами внутрішньої розробки із лінійки Exynos. Однак корпорація все ще використовує відеоприскорювачі від інших виробників, такі як ARM Mali, передає Gizchina.

Samsung планує створити власний GPU, а точніше, цілу лінійку відеоприскорювачів. Неанонсований поки відеочіп призначений для використання в майбутніх смартфонах Samsung на базі процесорів Exynos. Однак цим застосування новинки не обмежиться - відеоприскорювач буде використовуватися в ряді різних рішень, включаючи безпілотні автомобілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реклама Huawei потролила Apple та Samsung

"Наші флагманські GPU будуть використовуватися в бюджетних мобільних пристроях, а відеоприскорювачі наступного покоління будуть застосовуватися в таких перспективних галузях, як безпілотні автомобілі і машинне навчання. Це інтелектуальна власність Samsung. Ми самі визначимо архітектуру, софт та всі рішення цілком. Небагато компаній можуть цим похвалитися, а ми можемо", - розповіли в компанії.

З огляду на середній цикл розробки GPU, Samsung представить власний відеоприскорювач для мобільних пристроїв протягом найближчих двох-трьох років. У березні 2017 року Samsung випустила міцний смартфон під назвою Galaxy Xcover 4. Зараз компанія розробляє його наступника. Редактор порталу Winfuture Роланд Квандт опублікував фото нового захищеного смартфона Samsung Galaxy Xcover 5.

Зараз ви читаєте новину «Samsung розробить власні графічні процесори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути