середа, 27 грудня 2017 13:30

З яких смартфонів у 2018 році зникне месенджер WhatsApp

З яких смартфонів у 2018 році зникне месенджер WhatsApp
Месенджер WhatsApp вирішив відмовитися від підтримки деяких операційних систем в 2018 році Фото: відкриті пошукові мережі

З наступного року програма обміну повідомленнями та медіа зникне зі смартфонів. Під ударом: ґаджети з операційною системою Windows 8.0 і старше. Також програма не працюватиме на BlackBerry OS або BlackBerry 10.

Месенджер WhatsApp вирішив відмовитися від підтримки деяких операційних систем в 2018 році, повідомляє Сегодня.

При цьому в команді месенджера попередили, що відмовлятимуться від підтримки програми поступово, але врешті-решт більшість його функцій у власників окремих смартфонів просто зникнуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився новий вірус у WhatsApp

Крім того, у компанії-розробника попередили про припинення підтримки месенджера в Nokia S40, а до 2020 року — у смартфонах, що працюють на базі Android 2.3.7 і старше.

У користувачів месенджера WhatsApp з'явилася можливість ділитися даними про своє місцезнаходження в режимі реального часу. Для того щоб повідомити друзям про своє переміщення, необхідно відкрити чат з контактом або групою, натиснути "Додати", знайти в меню пункт "Місце/Розташування" і вибрати опцію "Ділитися геоданими". Перестати ділитися геоданими можна в будь-який момент або, при бажанні, встановити термін відстеження вручну. У WhatsApp обіцяють, що нова функція з'явиться в додатках для iOS і Android в найближчі тижні.

Зараз ви читаєте новину «З яких смартфонів у 2018 році зникне месенджер WhatsApp». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути