Ексклюзиви
четвер, 19 травня 2016 09:46

Робот-адвокат вперше став працівником американської компанії

Робот-адвокат вперше став працівником американської компанії

Американська компанія Baker & Hostetler офіційно прийняла на роботу першого у світі робота-адвоката Ross. Він працюватиме у відділі, який займається питаннями банкрутства і складається з 50 співробітників.

Про це повідомляє Futurism.

Ross здатний читати і розуміти мову, висловлювати гіпотези і проводити пошук потрібної інформації, відповідати на питання і робити висновки, використовуючи посилання і цитати з літератури. Крім того, робот також вчиться на власному досвіді. Чим більше взаємодій з людиною, тим більше знань він отримує.

Роботу можна задати питання, після чого він повернеться з релевантною відповіддю, в якій міститимуться посилання на законодавство, судову практику та вторинні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 найнебезпечніших цілей кібератак світу 2016 року

Крім того, Ross постійно оновлює базу даних судових рішень і стежить за змінами у правовій системі країни. Все це може значно збільшити швидкість роботи адвокатів. ІТ-директор Baker & Hostetler Боб Крейг каже, що подібні сучасні технології здатні поліпшити якість послуг, які компанія надає своїм клієнтам.

Нагадаємо, у Токіо стартує інноваційна програма реабілітації колишніх ув'язнених. Ініціатори планують стримати колишніх зеків від скоєння нових злочинів призначивши в наставники звільненим ув'язненим роботів.

Зараз ви читаєте новину «Робот-адвокат вперше став працівником американської компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути