Ексклюзиви
понеділок, 11 грудня 2017 14:15

Назвали відеоблогерів-мільйонерів

Назвали відеоблогерів-мільйонерів
Відеоблогери заробляють мільйони на Youtube Фото: nepascene.com

Найбагатшим відеоблогером цього року став Деніел Мідлтон. Завдяки своєму каналу у YouТube TheDiamondMinecraft цей 26-річний чоловік заробив $16,5 млн. У своїх відеороликах він робить огляди гри Minecraft. Деніел навіть одружився на YouTube-глядачці Minecraft під ніком JemPlaysMC.

2-ге місце у рейтингу найбагатших відеоблогерів посів 25-річний канадець Еван Фонг. За цей рік завдяки своєму каналу VanossGaming він заробив $15,5 млн. У своїх відео він грає у комп'ютерні ігри та розповідає жарти, пише techtoday.

3-тю щаблину рейтингу зайняв канал Dude Perfect, який ведуть двійнята Корі та Кобі Коттон разом із 3 друзями. Діти заробили за рік $14 млн. Усі вони у старшій школі займалися баскетболом і на відео показують різні спортивні трюки, а також жарти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 найпопулярніших відео серед українців на YouTube

6-річний Раян заробляє $11 млн на рік, оглядаючи іграшки на відеоканалі YouTube. Канал Ryan ToysReview потрапив на 8 місце цьогорічного списку Forbes - "Найприбутковіші блогери YouTube". Батьки хлопця створили йому канал Ryan ToysReview у березні 2015 року. На той час Раяну було 4 роки. Він любив дивитися відеоогляди і одного разу запитав батьків, чи може він робити те ж саме на YouTube. 1-ше відео з його оглядом опублікували в липні того ж року. Раян оглядав велетенське яйце-сюрприз, всередині якого було понад 100 іграшок із серії мультфільмів "Тачки" від студії Pixar. На сьогоднішній день воно зібрало більше як 800 млн переглядів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали відеоблогерів-мільйонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути