середа, 28 грудня 2016 11:02

Назвали найкращі ігри 2016 року

Назвали найкращі ігри 2016 року

Найкращі ігри визначив агрегатор рецензій користувачів і журналістів Metacritic. Основним критерієм були наявність найвищих оцінок і не менше семи оглядів.

Адміністратори порталу наголосили, що 2016 роуц випустили менше ігор з рейтингом понад 90 балів, ніж у минулому, передає gogetnews.info.

Перше місце здобула гра, що вийшла ексклюзивно для PlayStation 4, - пригодницький екшн "Uncharted 4: Шлях злодія" з рейтингом 93 із 100.

На другій сходинці з рейтингом 92 із 100 - платформер Inside від творців Limbo і симулятора бейсбольного менеджера Out of the Park Baseball 17. Сюди ж потрапило доповнення "Відьмак 3 - Кров і вино".

У рейтингу також присутні Overwatch, Forza Horizon 3, Tephen's Sausage Roll, NBA 2K17 і Kentucky Route Zero - Act IV.

19 грудня Metacritic назвав найгірші проекти року. Перше місце посіла Ghostbusters з рейтингом 30 балів зі 100. У список потрапила і російська гра Alekhine's Gun, також відома під назвою "Смерть шпигунам 2".

Також Metacritic визначила двадцятку найкращих ігор, випущених для ОС IOS пристроїв цьогоріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-12 шкідників мобільних ґаджетів

Найкращим виявився симулятор "Супер Stickman Golf 3" із показником 95 балів. Друге місце у пригодницької гри Crashlands - 93 бали. Трійку лідерів замикає Disney Crossy Road із 89 балами.

Перша гра про знаменитого Маріо, розроблена цього року компанією Nintendo для Apple, - Super Mario Run - посіла 17-е місце, набравши 78 балів.

2015 року за результатами міжнародного конкурсу Golden Joystick Awards гра "Відьмак 3" і сама студія - розробник гри CD Projekt RED здобула перемогу у п'яти номінаціях.
Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращі ігри 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути