четвер, 25 жовтня 2018 18:09

Навчать рахувати і не тільки - найкращі додатки від українських розробників

Кияни створили безкоштовний додаток "Птахи України". Це орнітологічний визначник, який вмістив 428 види сучасних птахів України.

Фотографії, описи, звуки і поділ на категорії дає можливість швидко та точно визначити будь-який вид.

Особливість додатку в тому, що додаток має зручний розподіл по категоріях і працює в режимі Offline. Доступний для пристроїв які працюють на Android.

Gazeta.ua підготувала добірку розвиваючих додатків для дітей від українських розробників.

Балакаюча абетка

  Балакаюча абетка. Фото: online.com
Балакаюча абетка. Фото: online.com
Це додаток-гра з пластиліновими буквами звірами. Вони трансформуються при кліку, одночасно співають. Додаток поділений на чотири категорії ігор: літери, тварини, слова та пазли. Звірі додатково вміють "слухати" і повторяти слова за користувачем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стилі Pokemon Go: Ватикан випустив гру, де можна зустріти Христа

Всі букви ліпили зі справжнього пластиліну. Їх оцифровувала київська студія +energetic-. Балакаюча абетка доступна лише для платформи iOS і коштує близько 85 гривень.

Хто в горах

  Хто в горах. Фото: online.com
Хто в горах. Фото: online.com

Цей додаток від львівської компанії Nravo Kids. Поділений на 4 категорії розвиваючих ігор. Перша - інтерактивна історія про звірятко діда Івана, котрий мешкає в горах. Тваринки з третинки - пазли, де змінюючи різні частини потрібно скласти потрібне звірятко. Лічилка - потрібно рахувати звірів, які з'являтимуться на екрані. Хто що їсть - користувач має перетягувати обіди відповідним звірям.

Додатково для батьків доступні функції по обмеженню часу гри дітьми. Додаток безкоштовний і доступний для iOS і Аndroid.

Намбі

  Намбі. Фото: online.com
Намбі. Фото: online.com

Цей додаток допоможе дитині навчитися рахувати. Завдання поділеня за рівнем тяжості. Від простих - потрібно просто порахувати визначити кольори та форми предметів, до складних - додавати та віднімати.

Для батьків доступна детальна статистика проходження рівнів дитиною.

Гра створена спільною українсько-ізраїлькою компанією. Персонажів гри промальовували дизайнери у Львові. Намбі - безкоштовний додаток. Доступний для платформ iOS та Аndroid.

17 жовтня, у Києві презентували мобільний додаток Картки киянина. Додаток буде доступний користувачам пристроїв на платформах IOS та Android. Тепер влавники картки зможуть керувати усіма сферами життя онлайн.

Зараз ви читаєте новину «Навчать рахувати і не тільки - найкращі додатки від українських розробників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути