середа, 11 жовтня 2017 07:35

Microsoft запустить помічника Cortana для Skype

Microsoft запустить помічника Cortana для Skype
Інтелектуальний помічник Microsoft допоможе організувати свій день, не звертаючи Skype. Якщо Cortana виявить, що мова йде про планування подій, вона запропонує зробити нагадування. Фото: newstes

Компанія Microsoft повідомила про запуск голосового помічника Cortana в Skype.

Зараз функціональність Cortana впроваджується для американських користувачів Skype для пристроїв, що працюють під управлінням операційних систем iOS і Android.

Cortana з'явиться в Skype у вигляді постійного контакту. Помічник зможе підказати "розумні" відповіді в чатах, користувач може вибрати одну з відповідей для швидкого відправлення співрозмовнику, а також допоможе з плануванням зустрічей, порадить ресторан або фільм, встановить нагадування тощо.

Помічник поки що не працює з голосовими і відеодзвінками в Skype.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навушники від Google миттєво перекладають 40 мов

Інтелектуальний помічник Microsoft допоможе організувати свій день, не згортаючи Skype. Якщо Cortana виявить, що йдеться про планування подій, вона запропонує зробити нагадування.

З Cortana можна поговорити "один на один", як з живою людиною. У неї можна дізнатися прогноз погоди на найближчі дні або ім'я головного актора в улюбленому серіалі.

Компанія Microsoft зупинила розробку нових функцій для Windows 10 Mobile. Про це віце-президент Microsoft Джо Бельфіоре розповів у блозі в Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft запустить помічника Cortana для Skype». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути