пʼятниця, 14 червня 2019 11:33

Microsoft попередила, що "зламає" Bluetooth

Microsoft попередила, що "зламає" Bluetooth
Представники Microsoft заявили, що софт компанії навмисно зламає гаджети з Bluetooth для "вашої безпеки". Фото: з відкритих джерел

Представники Microsoft заявили, що софт компанії навмисно "зламає" ґаджети з Bluetooth для "вашої безпеки".

Microsoft попереджає, що оновлення для Windows 10, яке вийде в червні, "зламає" деякі Bluetooth-пристрої, які компанія вважатиме небезпечними. На думку організації, така поведінка операційної системи буде не наслідком помилки, а є спеціальним запобіжним засобом, хоч і може нашкодити майну користувачів.

"У користувачів можуть виникнути проблеми зі сполученням, підключенням або використанням певних пристроїв Bluetooth після установки оновлень безпеки, випущених 11 червня 2019-го", - заявляють в Microsoft.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли прогнозують запуск 5G в Україні

Microsoft каже, що установка патча може вплинути на будь-який пристрій, що використовує добре відомі ключі для шифрування з'єднань. Усі версії Windows 10 і Windows 8.1 отримають оновлення, повідомили на windowslatest.com.

Майкрсофт не уточнили, скільки пристроїв може бути пошкоджено оновленням. Чи не єдиний спосіб з'ясувати - перевірити вручну, чи спрацює сполучення Bluetooth-пристрою.

Щоб відновити роботу Bluetooth пристрою з комп'ютером на Windows 10, Microsoft рекомендує дізнатися у розробника пристрою про наявність оновлення. Інший спосіб - купити новий ґаджет, який буде підтримувати новий патч.

Windows 10 — операційна система від компанії Microsoft для персональних комп'ютерів, ноутбуків, планшетів, лептопів-трансформерів і смартфонів.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft попередила, що "зламає" Bluetooth». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути