четвер, 16 серпня 2018 15:02

Корпорація Google розробляє розумного фітнес-помічника

Корпорація Google розробляє розумного фітнес-помічника
Нові годинники від Google. Фото: androidpolice.com

Корпорація Google працює над створенням фітнес-асистента, який отримає назву Google Coach. Помічник працюватиме на пристроях під управлінням системи Wear OS. Окрім того, сервіс самостійно підбиратиме типи тренувань, які підходять конкретному користувачу, слідкуватиме за їх виконанням та даватиме рекомендації для складання персональної дієти.

Google Coach не зможе взаємодіяти з користувачем за допомогою голосу. Фітнес-асистент, найімовірніше, буде просто надсилати повідомлення про заплановані тренування, меню та інші справи, які слід виконати за день, передає 24 канал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лаконічні і стильні - SpaceX презентувала скафандри

Поки невідомо, як Google Coach буде співіснувати з фітнес-трекером Google Fit. Можливо, Google в характерній їй манері наважиться на ребрендинг сервісу з подальшим оновленням його функціональних можливостей, а, можливо, дозволить їм доповнювати один одного, існуючи як самостійні продукти.

Google Coach різниться від Google Fit, більш широким спектром можливостей, є орієнтованість на використання виключно в годиннику. Наручна електроніка, на думку Google, здатна забезпечити значно більш ефективний трекінг активності користувачів, ніж будь-які смартфони.

Раніше повідомили, що корпорація Apple восени випустить бюджетну модель MacBook. Її представлять зі смартфонами iPhone на щорічній вересневої презентації, а в продаж модель надійде в жовтні.

Зараз ви читаєте новину «Корпорація Google розробляє розумного фітнес-помічника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути