пʼятниця, 04 травня 2018 00:42

Користувачів Twitter просять змінити паролі

Користувачів Twitter просять змінити паролі
Twitter знайшов помилку в системі безпеки. Фото: 112

Twitter порадив користувачам змінити паролі через помилку в системі безпеки. У компанії заявили, що витоку даних через помилку не було.

Про це повідомляється в офіційному блозі Twitter.

"Коли ви встановлюєте пароль для свого облікового запису в Twitter, ми використовуємо технології, які маскують його так, щоб ніхто в компанії не міг його бачити. Нещодавно ми виявили помилку, через яку паролі зберігалися незамаскованими у внутрішньому журналі. Ми виправили помилку, і наше розслідування показує, що немає ніяких ознак проникнення або неправомірного використання", - йдеться в заяві.

В цілях обережності компанія просить розглянути можливість зміни пароля на всіх сервісах, де використовувався цей пароль.

"Ми дуже шкодуємо, що це сталося. Ми знаємо і цінуємо довіру, яку ви вкладаєте в нас, і кожен день намагаєтеся завоювати цю довіру", - заявили в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook можуть оштрафувати на мільярди доларів

Творець соціальної мережі Facebook і мільярдер Марк Цукерберг втратив 5,1 млрд доларів через скандал з витоком даних 50 млн користувачів Facebook.

17 березня стало відомо про те, що фірма Cambridge Analitica, яка в період виборів президента США співпрацювала з Дональдом Трампом, незаконно отримала дані 50 млн користувачів Facebook. Ці дані використовувалися для з'ясування політичних уподобань виборців і показу їм політичної реклами.

Зараз ви читаєте новину «Користувачів Twitter просять змінити паролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути