понеділок, 21 травня 2018 12:43

Як обзавестися недорогим комп'ютером?

Як обзавестися недорогим комп'ютером?
Кілька способів, як заощадити на купівлі комп'ютерної техніки. Фото: Pixabay

Сьогодні вартість комп'ютерної техніки продовжує бити рекорди, що пов'язано з неубутним зростанням курсу долара. Більшість супермаркетів електроніки констатує, що вартість в найближчі місяці, швидше за все, буде лише зростати, а значить, користувачам слід задуматися, як же заощадити на покупці. І такі способи дійсно є. Давайте ж з ними познайомимося.

Акції та розпродажі

У зв'язку зі сформованою ціновою політикою, природно, багато торгових точок відчувають певне перенасичення технікою, яка вимушено залежалася на полицях. Щоб розпродати моделі минулих років, багато мереж магазинів йдуть на безпрецедентні кроки, продаючи комп'ютерну техніку з грандіозними знижками. Зазвичай подібні розпродажі проходять напередодні великих державних свят - таких, як Новий рік, 8 Березня чи Першотравень.

Сервіси цін

Істотно заощадити на придбанні комп'ютера можна за допомогою сучасних сервісів цін, розроблених і впроваджених спеціально для зручності покупців. Завдяки подібним сервісам, де зібрані найпривабливіші пропозиції від провідних торгових майданчиків, можна і ноутбук купити, і повноцінний ПК, набагато вигідніше, ніж у роздрібній мережі.

Барахолки і "євросток"

Якщо ціна для вас - найголовніший критерій, можна придбати комп'ютер, який вже був у вжитку. Останнім часом популярність набирає техніка, привезена з Європи - такий собі комп'ютерний секонд-хенд. Як і у всіх подібних торгових точках, поруч з відвертим барахлом можуть перебувати цілком гідні екземпляри - їх потрібно шукати, але успіх гарантований.

Якщо ж ви вирішили купити комп'ютер з рук за допомогою дошки оголошень, рекомендуємо вибирати пропозиції з вашого міста чи сусіднього району. Перед покупкою бажано на власні очі переконатися в серйозності намірів продавця і заявленому стані комп'ютера.

Зараз ви читаєте новину «Як обзавестися недорогим комп'ютером?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути