Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2020 17:17

Huawei представила нові розумні окуляри

Huawei представила нові розумні окуляри
Huawei представила розумні окуляри Gentle Monster X. Фото ixbt.com

На днях компанія Huawei показала розумні окуляри Gentle Monster X — вони мають два динаміки і мікрофон. Користувачі можуть відповісти на дзвінок або скинути, торкнувшись дужки на окулярах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Google - Huawei представила смартфони P-серії

Зовні вони, як класичні сонцезахисні окуляри: скло не містить електронних компонентів, і його можна замінити на лінзи з діоптріями. Цифрове обладнання розташоване в дужках. Лінзи також захищають від ультрафіолету.

За допомогою пристрою можна відтворювати музику, приймати вхідні дзвінки, а також активовувати голосовий асистент. На дужках і скляному корпусі немає кнопок управління. Дзвінок потрібно приймати у спеціальній сенсорній зоні.

Смарт-окуляри підтримують стерео високої чіткості й автоматично припиняють відтворення після зняття аксесуара. Для підвищення якості зв'язку під час розмови по телефону використовується технологія шумозаглушення на базі подвійних мікрофонів з підтримкою алгоритмів штучного інтелекту.

Напівзакрита конструкція динаміків запобігає "витоку" музики або голосу співрозмовника. Корпус ґаджета захищено від потрапляння води й пилу за стандартом IP67. Конструкція також має чип NFC для бездротового заряджання.

Huawei показала смартфони P-серії. Цього разу компанія зробила одразу три версії - P40, P40 Pro, P40 Pro+. P40 є найпростішим у цій лінійці, моделі з приставкою Pro - найпотужніші.

Зараз ви читаєте новину «Huawei представила нові розумні окуляри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути