понеділок, 25 січня 2016 18:48

Google забезпечить 25 тисяч біженців нетбуками

Google забезпечить 25 тисяч біженців нетбуками

Інтернет-гігант виділяє п'ять мільйонів доларів США для забезпечення біженцям можливостей швидшої інтеграції в німецьке суспільство. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Концерн Google виділив п'ять млн дол.на допомогу біженцям у Німеччині. Про це повідомили у понеділок, 25 січня, у відділі благодійності компанії. Ці гроші витратять на 25 тис.нетбуків типу Chromebook, які працюють на операційній системі Chrome OS.

На думку компанії, ці нетбуки полегшать біженцям доступ до освітніх пропозицій, а також до можливостей контактувати зі своїми рідними.
Нетбуки передадуть через благодійні організації, які активно займаються проблемами біженців, пише інформагенція epd. Організації зможуть подати запити на отримання до 5 тис. нетбуків.

Серед партнерів Google також Федерація робітників-самаритян та Deutsche Telekom. На сторінці проекту також цитують схвальні відгуки представників федерального уряду.

"Швидке вивчення німецької мови, швидка інтеграція на ринку праці, як і знайомство із законодавством, культурою та історією Німеччини є важливими чинниками успішної інтеграції", - пише координатор уряду по роботі з біженцями Петер Альтмаєр.

Нагадаємо, стало відомо, скільки Google заплатила Apple за пошук у iOS.

Зараз ви читаєте новину «Google забезпечить 25 тисяч біженців нетбуками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути