Ексклюзиви
середа, 13 грудня 2017 15:57

Google випустила додаток, який перетворює відео в комікси

Google випустила додаток, який перетворює відео в комікси
Google запустила три нових додатки. Фото: day.kyiv.ua

Компанія Google розробила 3 нових додатка, які можна вже використовувати користувачам смартфонів з операційними системами Android та iOS. Програми призначені для фотографії, йдеться у блозі Google.

Новий софт для смартфонів підходить для любителів фотографувати. Новинки засновані на технології розпізнавання людей, об'єктів і предметів.

Перший додаток називається Storyboard. Він підійде для тих, хто хоче набрати популярності в соціальних мережах шляхом публікації цікавого контенту. Програма дозволяє обробляти відеозаписи і робити з них комікси. Таке нововведення буде доступне тільки користувачам Android.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що українці найбільше шукали у Google 2017 року

Редактор для відео Scrubbies зможуть застосувати користувачі iOS. У них з'явиться можливість використовувати різні інструменти в редакторі для зміни режимів показу відео. Наприклад, є функція зміни напрямку відтворення або опція зміни швидкості показу відеоролика.

Для операційних систем Android та iOS з'явилася програма Selfissimo. Вона призначена для створення фотоколажів. Додаток реагує на рух пальців користувача.

Фоторедактор Photo Lab став найкращим додатком для Android 2017 року, за версією Google Play. Його встановили 50 млн користувачів. Найкращим розважальним додатком назвали VK Live. Він є лідером за кількістю завантажень 2017-го. За весь час VK Live встановили 5 млн користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Google випустила додаток, який перетворює відео в комікси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути