пʼятниця, 05 жовтня 2018 17:18

Google видалив популярний додаток - чим замінити

Google видалив одну з найпопулярніших програм для управління правами суперкористувача.

SuperSU зникла з Play-маркету цього тижня. Причини поки невідомі. Додаток дозволяв модифікувати Android на пристрої, відразу після отримання Root-прав. Програма видаляла стандартні додатки, а також збільшувала продуктивність пристрою.

Gazeta.ua підготувала добірку найкращих додатків, якими можна замінити SuperSU.

Kingo Android Root

Підходить для більшості пристроїв. Процес отримання Root-прав досить простий. Додаток дозволяє виробляти рутинг пристроїв за кілька секунд.

Для отримання Root через Kingo Android Root потрібно завантажити та встановити Kingo Root на пристрій. Запустити і підключити телефон з увімкнени режимом налагодження по USB і з встановленою галочкою на "Невідомі джерела". Kingo ROOT самостійно завантажить драйвера і встановить їх. Після цього з'явиться кнопка ROOT. На неї потрібно натиснути для встановлення, потім телефон має сам перезавантажитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без анонсу - Google запустив продаж оновленого пристрою

  Для кожного пристрою є свої методи отримання Root-прав. Фото: help.mob.
Для кожного пристрою є свої методи отримання Root-прав. Фото: help.mob.
При встановленні програми може з'явитися повідомлення про небезпечну установку Kingo Root. Це пов'язано з тим, що рутинг пристрою завжди пов'язаний з певними ризиками. У будь-якому випадку варто натиснути "Все одно встановити (небезпечно)", щоб продовжити.

Kingo Root працює з десятками різних моделей пристроїв, де встановлена Android від версії 1.5 до 5.0.

Framaroot

Один з найпростіших і найзручніших додатків для отримання Root-прав.

Після завантаження і встановлення додатку на пристрій варто обрати програму управління правами суперкористувача. Після вибору одного з персонажів має з'явитися віконце з написом про успішне завершення і отримання Root-прав. Обов'язково потрібно перезавантажити пристрій.

  Для кожного пристрою є свої методи отримання Root-прав. Фото: help.mob.
Для кожного пристрою є свої методи отримання Root-прав. Фото: help.mob.

Unlock root

Щоб отримати права за допомогою цього додатку потрібно виконати ряд наступних дій: завантажити і розпакувати архів з драйверами для комп'ютера. Потім встановити програму та запустити на пристрої. Далі потрібно вибрати режим підключення USB. Це можна зробити, зайшовши в меню і виконати наступний ланцюжок дій: Налаштування - Додатки - Розробка - Налагодження по USB. Після чого наступним кроком стане підключення телефону до пристрою через USB кабель. Далі варто запустити встановлену програму Unlock Root і коли програма знайде пристрій, натиснути кнопку Root.

  Для кожного пристрою є свої методи отримання Root-прав. Фото: help.mob.
Для кожного пристрою є свої методи отримання Root-прав. Фото: help.mob.

Українці зможуть розплачуватися за допомогою селфі. Така оплата поширюватиметься тільки на онлайн-покупки. 94% опитаних європейців готові і хочуть оплачувати покупки саме таким способом. Selfie-оплата не обов'язково передбачає наявність смартфона. Експериментами по впровадженню цієї технології в Україні займаються як ТехноГігант, так і місцеві fintech-стартапи.

Зараз ви читаєте новину «Google видалив популярний додаток - чим замінити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути