вівторок, 06 червня 2017 20:15

Google створив сайт з туристичними родзинками області прем'єра

Компанія Google Україна оцифрувала Вінницьку область. З'явився спеціальний сайт, де кожен може ознайомитися з туристичними родзинками області.

Спеціальний сайт "Подорожуй Вінниччиною" виник в рамках програми "Цифрове перетворення Вінницької області". Її реалізувала найбільша всесвітня пошукова система разом із місцевою владою. Про це повідомляє vsemisto-vn.info.

"Метою кампанії є підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону за допомогою сучасних інтернет-інструментів. На сьогодні подібні проекти компанія Google Україна презентувала в 9-ти областях", - розповів представник компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсутність туристів позитивно вплинула на екологію Криму

На сайті можна знайти 3D-тури такими пам'ятками історії та культури, як Палац Щербатової, скельний храм у Буші, садиба Потоцьких, музей П.І. Чайковського та Н.Ф. фон Мекк і багато іншого.

За допомогою опції "Сплануй подорож" можна скласти маршрут майбутньої подорожі або ж скористатися вже готовими маршрутами.

Для туристів з ослабленим зором на карті туристичних цікавинок працює аудіосупровід. Також розробники окремо вказали об'єкти з наявністю спеціальних під'їздів і пандусів.

Раніше, розробник з США, Райан Уїтакер, представив інтерактивну карту Decision Data, яка може визначити ідеальний час для відвідування будь-якої точки земної кулі.

Розробляючи новий сервіс, винахідник зібрав інформацію по 12 тис. метеостанцій по всьому світу за останні 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Google створив сайт з туристичними родзинками області прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути