четвер, 08 листопада 2018 02:20

Facebook Messenger вводить нову функцію

Facebook Messenger вводить нову функцію
У Фейсбуці з'явиться нова функція. Фото: ТСН

Facebook Messenger дозволить видаляти надіслані повідомлення протягом 10 хвилин після відправки.

Точний таймлайн релізу невідомий. Зазначено, що функція Undsend з'явиться скоро. У тестових збірках її помітили ще в жовтні цього року, пише Ain.

Умови Messenger суворіше, ніж у конкурентів: видалення повідомлень буде доступно протягом 10 хвилин після відправки. Для порівняння, в WhatsApp повідомлення можна безповоротно видаляти протягом години. Telegram підтримує редагування і видалення протягом 48 годин. Месенджер Viber запустив можливість видалення повідомлень в 2015 році без прив'язки до тимчасових обмежень. Станом на 2017 рік, функцією скористалися понад 5 млрд раз.

Зараз в Messenger є тільки один спосіб безповоротно видалити повідомлення - режим Secret Conversation, в якому доступний таймер на час їх самознищення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерберга хочуть зняти із посади глави Facebook

Появі Unsend в Facebook Messenger передував невеликий скандал. У квітні 2018 року компанія зізналася, що видаляла повідомлення, відправлені Марком Цукербергом через Messenger. У соцмережі пояснили цим заходом безпеки, а у відповідь на обурення, компанія заявила про швидкий доступ до видалення для всіх користувачів. Після релізу Unsend в Facebook пообіцяли більше не видаляти повідомлення від топ-менеджменту.

Зараз ви читаєте новину «Facebook Messenger вводить нову функцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути