неділя, 12 травня 2019 10:38

Facebook хочуть розділити

Facebook хочуть розділити
Співзасновник Facebook хоче розділити компанію. Фото - Укрінформ

Пропозиція розділити компанію Facebook та Instagram і WhatsApp, які їй належать, на окремі компанії не допоможе вирішити проблеми, які стоять перед соцмережею. Про це заявив керівник Facebook Марк Цукерберг.

"Прочитавши колонку співзасновника Facebook Кріса Х'юза я подумав, що його пропозиція не допоможе вирішити проблеми. Я думаю, ті, хто піклується про демократію і вибори, раді мати компанію, яка, як ми, може вкладати мільярди доларів на рік у створення найсучасніших інструментів для боротьби з втручанням у вибори", - сказав він, передає TechCrunch.

За словами Цукерберга, у 2019 році бюджет Facebook на безпеку перевищив весь дохід компанії, отриманий після виходу на біржу в 2012 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook загрожує 5-ти мільярдний штраф

"Ми можемо собі це дозволити, тому що ми побудували успішний бізнес", - зазначив керівник Facebook.

Про недоцільність розподілу Facebook заявив і Нік Клегг - віце-президент компанії з міжнародних справ і зв'язків з громадськістю.

"За успіх не можна карати. Facebook не треба ділити - над ним треба встановити контроль", - написав він у колонці для The New York Times.

Соціальна мережа Facebook змінить дизайн та змістить акцент з новинної стрічки на сторіз, групи та події. Вкладка з групами займатиме місце у правому верхньому куті сайту, новини груп відображатимуться відповідно до особистих уподобань користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Facebook хочуть розділити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути