вівторок, 13 листопада 2018 17:16

Допомагає армії: мобільний додаток переміг у європейському конкурсі

Допомагає армії: мобільний додаток переміг у європейському конкурсі
Інтерфейс додатку. Фото: Sostav.ua

Український мобільний додаток Wake App in Peace отримав золоту нагороду європейського конкурсу Art Directors Club of Europe у категорії "Інтеграція та інновації". Будильник за кожну "проспану" хвилину переказує гроші на допомогу армії.

Відзнака ADCE стала 24 нагородою мобільного додатку. Минулого року будильник здобув декілька нагород на ADC*UA та став срібним призером премії Effie 2017, пише Громадське.

Клуб арт-директорів Європи (ADCE) — некомерційна асоціація, що складається з 22 професійних клубів та асоціацій графічного дизайну і реклами з 21 країни Європи.

Wake App in Peace створила команда AGAMA Communications , Talan Group спільно з фондом "Повернись живим". Мелодією будильника стала пісня "Колискова". Слова написав Сергій Жадан, виконали музиканти гурту "Лінія Маннергейма" та Саша Кольцова (гурт "Крихітка").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили 15 найпопулярніших мобільних додатків в Україні

У 71 версії Google Chrome для смартфонів на базі Android та iOS з'явилася нова функція, яка дозволить заощадити гроші користувачів. Браузер захищатиме людей від платних підписок, про які вони можуть не знати. Відкриваючи посилання, що здатні оформити платну підписку, користувачу надішлють про це повідомлення.

Зараз ви читаєте новину «Допомагає армії: мобільний додаток переміг у європейському конкурсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути