середа, 19 липня 2017 16:32

До кінця року Motorola виведе на український ринок 10 нових моделей

До кінця року Motorola виведе на український ринок 10 нових моделей
Motorola матиме не дуже велике портфоліо продуктів, але в кожному сегменті буде представлена ​​модель з якимись цікавими "фішками". Фото: XiaomiToday

До кінця року в Україні ми побачимо близько 10 нових моделей Motorola, включаючи ті, які вже вийшли на ринок серії G5, Е4 і С, - про це повідомив Андрій Поляков, керівник бізнесу смартфонів компанії Lenovo в Україні, Білорусі, Грузії, Молдові та Вірменії в інтерв'ю ITC.ua, повідомляють Українські Новини.

За його словами, у Motorola буде не дуже велике портфоліо продуктів, але в кожному сегменті буде представлена ​​модель з якимись цікавими "фішками". Навіть в більш доступних серіях це будуть моделі з якоюсь додаткової цінністю, наприклад, з дуже ємним акумулятором.

Всього на українському ринку буде представлено 5 серій продуктів, але бренд однозначно піде від надбюджетних моделей.

"З огляду на кількість смартфонів від маловідомих брендів, які до того ж часто потрапляють в країну без сплати податків, то конкурувати тільки ціною - не перспективне заняття. Тому у нас будуть доступні лінійки, але це буде швидше початковий середній сегмент", - зазначив Поляков.

Нагадаємо, компанія Motorola Mobility оголосила про початок продажів в Україні старшої моделі оновленої E-серії смартфонів - Moto E4 Plus.

Зараз ви читаєте новину «До кінця року Motorola виведе на український ринок 10 нових моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути