пʼятниця, 15 вересня 2017 01:37

Apple пояснила, чому на презентації у IPhone не спрацював сканер обличчя

Apple пояснила, чому на презентації у IPhone не спрацював сканер обличчя
У IPhone на презентації не спрацював сканер. Фото: CNBC

Apple офіційно пояснила причину дивного моменту на презентації нового iPhone X, під час якого пристрій зажадаd введення пароля замість того, щоб просто зняти блокування через лицьовbй сканер Face ID. Виявилося, що спрацювала захисна функція.

Після кількох невдалих спроб визначення особи потрібно ввести пароль, який повинен знати тільки власник пристрою. Така ж система захисту є і в нинішніх iPhone зі сканером відбитків Touch ID - якщо пристрій намагається розблокувати хтось сторонній або палець господаря не зчитується, iPhone пропонує ввести пароль. Перед презентацією тестовий апарат брало в руки багато людей. Гаджет автоматично сканував їх, але не впізнавав топ-менеджера Крейга Федеріго, на чиє обличчя і спрацьовувала технологія, повідомляє Internetua.

У заяві Apple ідеться, що інші співробітники компанії, беручи iPhone X в руки, не замислювалися, що система відразу їх сканує. Не впізнавши власника, система спрацювала, як і повинна була - попросила пароль. Федеріго цього явно не очікував, але швидко зорієнтувався в ситуації, відразу взявши інший iPhone X.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки коштуватимуть нові iPhone в Україні

Флагманський смартфон Apple позбувся сканера відбитку пальців. Тепер для захисту інформації на пристрої використовується технологія Face ID, яка сканує обличчя власника. У продажу iPhone X з'явиться 3 листопада, версія на 64 ГБ пам'яті оцінена в США в $999.

Зараз ви читаєте новину «Apple пояснила, чому на презентації у IPhone не спрацював сканер обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути