Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2012 21:34

"Все, що буде створюватися цього дня, - зруйнується" - астролог про дату 12.12.12

"Все, що буде створюватися цього дня, - зруйнується" - астролог про дату 12.12.12
Місяць буде проходити через вісь катастроф. Фото: dopotopa.com

Дата 12.12.12 не є сприятливою щодо всіх сфер життєдіяльності людини. Так вважає астролог Олена Максимова.

Якою є дата 12.12.12?

- В цей день не можна починати щось важливе, бо Місяць проходить через вісь катастроф. Це дві зірки, одна з яких знаходиться у сузір'ї Близнюків, а друга - у Стрільці. Ситуація ускладнюється тим, що по іншій вісі проходить Юпітер. Це означає, що все, що буде створюватися цього дня матиме руйнівну силу. Це не той день, коли можна сказати, що щось вдаватиметься, а щось ні. Цей день не дає жодних альтернатив і відбудеться маса фатальних обставин.

Тобто укладати цього дня шлюби не варто?

- Це точно. Якщо хтось захворіє і не зможе одружитися, то слава Тобі Боже. Треба перехреститися і призначити розпис на інший день. Пари, що одружаться, можуть розпастися через матеріальні утиски або не поділять корону лідерства між собою. Їм буде важко із щоденними дрібницями, жінка буде виявляти незадоволення з матеріальної точки зору, а чоловік не буде задоволений тим, що не він голова в родині. Звичайно, можуть бути і щасливі шлюби, однак проблема із короною першості впливатиме на долю такої родини. Таким парам я порадила б не робити матеріальну проблему центральною, заради якої існує їх родина. Інакше гроші такий шлюб зруйнують. По-друге, треба намагатися поступатися одне одному, щоб не було конфлікту, хто більший авторитет в сім'ї.

Як цей день вплине на бізнес?

- Для починань в бізнесі теж недобрий час. Люди, які будуть укладати якісь угоди, не бачитимуть підводних каменів. Вони легко помилятимуться. Наприклад, вкладені кудись гроші повернуться тій людині не на добро. Найменше, що вона з цього матиме, - це втрату, якщо ще не завинить.

На здоров'я ця дата якось впливає?

- Цього дня активно розповсюджуватимуться віруси, люди можуть спричиняти собі серйозні вивихи, які пізніше можуть вилитися в проблеми нерухомості суглобів. Ще цього дня активно відкладатимуться солі і якщо в людини є тенденція до цього, раджу більше рухатися і більше пити. Мануальні терапії, зроблені цього дня, не будуть корисними. До речі, навіть жоден цілитель 12.12 не буде приймати людину. Не варто ходити ще й до ворожок.

Виходить, краще в цей день сидіти вдома?

- Ні, чому ж? Просто не треба намагатися щось серйозно змінювати, а негатив не брати близько до серця. Варто пливти за течією.

Місяць часто проходить через вісь катастроф?

- Він там буває раз на місяць. Але особливі наслідки це матиме, якщо на іншій вісі в той час є якась планета. Шість років тому було щось схоже і тоді в Америці провалився дорожній міст. Після того, по цій же паралелі прокотилася ціла хвиля негативних подій. В Середній Азії були серйозні сходження сольових потоків, а на Камчатці було декілька серйозних поштовхів.

Зараз ви читаєте новину «"Все, що буде створюватися цього дня, - зруйнується" - астролог про дату 12.12.12». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути