четвер, 27 травня 2021 09:32

"Вівцесобака" розсмішив мережу кумедною стрижкою

Карликовий шнауцер на прізвисько Перчинка після любительської стрижки залишився схожим більше на вівцю, ніж на собаку. Через локдаун у США власниця тварини взяла на себе догляд за її шерстю.

Зайве хутро заважало домашній улюблениці Клаудії Брюер, тож вона вирішила самостійно її підстригти, пише The Mirror. Така ідея тварині не сподобалася. Вона не стояла спокійно, а тому в результаті перетворилася на "маленьку вівцю".

Автор: Kennedy News/@tushiepookes
 

"Перчинка не хоче бути собакою, а хоче бути вівцею. Здається, їй це подобається, ще й не спекотно. Я вмирала від сміху. Вона має багато уваги. Люди завжди питають про неї. Я збираюся залишити стрижку", - сказала Брюер.

Автор: Kennedy News/@tushiepookes
 

На відео можна побачити тварину з майже голими лапами, що кумедно стирчать із її пухнастого тулуба. Попри новий вигляд, "вівцесобака" став вірусною сенсацією в TikTok.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії народилося цуценя рідкісного зеленого кольору

Після лікування грибкової інфекції кіт пожовтів. Життя пухнастика ніколи не буде таким, як раніше. Адже тепер він більше схожий на мультяшного персонажа "Пікачу", ніж на звичайного кота.

Зараз ви читаєте новину «"Вівцесобака" розсмішив мережу кумедною стрижкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути