четвер, 13 грудня 2012 05:10

У Швейцарії створюють щоколадну віагру

У Швейцарії створюють щоколадну віагру

Швейцарська компанія, один з найбільших у світі виробників шоколаду, оголосила про створення шоколаду з властивостями віагри, пише Huffingtonpost.com.

Про властивості шоколаду як афродізіака давно говорили в контексті пошуку натуральної альтернативи Віагрі. Втім, подібні фенілетиламіну речовини в складі шоколаду мало концентровані і тому їхній вплив на відповідають за відчуття задоволення і щастя нейрони незначний.

Один з найбільших виробників шоколаду Баррі Каллебо має намір налагодити виробництво солодощів з високим вмістом флаваноідів, які допомагають збільшити притік крові.

"Шоколадна віагра" матиме не настільки локальний вплив на організм людини, як віагра, наголошується в прес-релізі компанії. Однак загальний принцип впливу на організм людини у них схожий.

Перш, ніж прийняти рішення про масове виробництво, компанія провела більше 20 клінічних досліджень впливу флаванолів на організм. Завдяки спеціально розробленим методом виробникам вдається зберегти в какао більше 80% цих речовин.

За словами представника компанії Рафаеля вермути, про масове виробництво говорити ще рано, оскільки вони очікують на схвалення їхнього продукту Європейським Союзом.

Зараз ви читаєте новину «У Швейцарії створюють щоколадну віагру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути