субота, 08 грудня 2012 00:31

У США грабіжник попросив поліцію врятувати його від жертви

У США грабіжник попросив поліцію врятувати його від жертви
Фото: odessa.net

В американському місті Спрінтауні, штат Техас, грабіжник, влізши в будинок місцевого жителя, звернувся в поліцію з проханням врятувати його від жертви пограбування, яка загрожує йому зброєю, повідомляє Fox News.

У поліції повідомили, що 41-річний Крістофер Ленс Мур видерся в будинок до місцевого жителя Джеймса Джіров. У момент взлому господар прокинувся і пішов подивитися, що відбувається.

За словами поліцейських, Джіров побачив перед собою незнайомого чоловіка і запитав, як того звуть і що він робить в його будинку. Зловмисник відповів, що звуть його Ленсом, і йому "просто не пощастило".

Після цього господар будинку взяв рушницю, і, погрожуючи нею грабіжнику, виштовхав того на вулицю. Мур сів у машину і зателефонував звідти в службу порятунку, попросивши прислати поліцію, бо якийсь чоловік наставив на нього рушницю.

Тим часом дружина господаря будинку теж дзвонила в екстрену службу з повідомленням про спробу пограбування. На місце виклику приїхали поліцейські. Вони затримали Мура.

Чоловікові висунули звинувачення в спробі здійснення крадіжки зі зломом. Коли відбудеться суд над Муром, не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «У США грабіжник попросив поліцію врятувати його від жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути