четвер, 03 листопада 2011 08:53

У Лос-Анджелесі собакам заборонили гавкати довше 10 хвилин

У Лос-Анджелесі собакам заборонили гавкати довше 10 хвилин

Суд Лос-Анджелеса зобов'язав власників собак "стежити за мовою" своїх вихованців під загрозою штрафу. Відтепер собаки можуть безперестанку гавкати не довше 10 хвилин.

Кожна наступна хвилина - платна і може обійтися їх власникам в 1000 доларів, передає ИТАР-ТАСС.

Нову історію в законодавстві штату розпочав місцевий житель Гері Леонард. Пронизливий гавкіт маленької сусідської собаки, що долинав до його вух і вдень і вночі, остаточно довів Леонарда ледь не до істерики, і той подав скаргу в місцеву службу контролю за тваринами.

Міський суд Лос-Анджелеса, розглянувши скаргу, таємним голосуванням одностайно ухвалив зобов'язати місцеву владу внести в міські закони про домашніх вихованців поправки, що накладають штраф на господарів надмірно "гавкаючих" собак.

"Безглуздо те, скільки це зайняло часу", - прокоментував рішення Леонард газеті The Los Angeles Times. Він поскаржився, що терпів собачий гавкіт більше року.

За рішенням суду, після внесення поправок, собаки зможуть безкоштовно гавкати лише перші 10 хвилин або не більше 30 хвилин кожні три години. Вимірювати тривалість гавкання будуть співробітники міських служб контролю.

За перший "проступок" собаки її власник заплатить 250 доларів, за другий - 500, за третій - уже 1000. При цьому система штрафів буде застосовуватись як до господарів місцевих вихованців, так і до "гостей" міста.

Зараз ви читаєте новину «У Лос-Анджелесі собакам заборонили гавкати довше 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути