пʼятниця, 17 липня 2015 12:45

У Японії молодята беруть за свідка живу альпаку
9

Все рідше молоді люди в Японії погоджуються на тривалі відносини, і тим більше офіційно зареєстровані. Щоб якось виправити цю ситуацію і розрядити обстановку на весіллі, один з готелів зробив справжню альпаку "родзинкою" свята, відвівши тварині роль свідка.

Представити у нас в РАГСі альпаку не просто важко - таке навряд чи взагалі можливо, але Японія - це окремий світ, у якому наші правила мало застосовні. Наприклад, до початку минулого століття в країні висхідного сонця не існувало інституту шлюбу: пара вважалася сімейною після того, як чоловік досить часто відвідував жінку. Сьогодні японська молодь теж не поспішає знайти свою половинку, вважаючи відносини сильно обтяжливими.

Готель Епінард Нацу (Hotel Epinard Nasu) в префектурі Тотігі, незважаючи на сформовану ситуацію, все ще вірить у майбутнє шлюбу і тому вирішив привернути до себе увагу неординарним способом. Вони орендують у місцевому зоопарку білосніжну альпаку і пропонують її молодятам в якості свідка їх торжества, а також як мімімішний елемент весільної фотосесії.

Зараз ви читаєте новину «У Японії молодята беруть за свідка живу альпаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути