вівторок, 26 жовтня 2010 17:46

Створено "автомобіль-акваріум" зі штучним інтелектом (ФОТО)

Останні досягнення в галузі автобудування дозволяють сподіватися, що футуристичні роботи-автомобілі можуть з'явитися на дорогах найближчим часом, передає ТСН.

Стати одним з цих автомобілів має шанс проект The Guardian, що належить проектувальнику Джону Букаса (John Bukasa). Через зовнішній вигляд авто можна назвати автомобілем-акваріумом або сімейним диваном на колесах.

Переміщаючись в такому автомобілі, пасажири можуть приділити весь свій час огляду навколишнього простору, перегляду телевізора або комп'ютерним іграм.

Нагадаємо, автомашину зі штучним інтелектом, яка самостійно рухається по дорогах, нещодавно створила компанія Google. Сім подібних авто вже пройшли близько 1,5 тис. кілометрів без втручання людини.

В основі технології є спеціальна комп'ютерна програма, встановлена на традиційному автомобілі. Вона керує рухом машини, відстежує ситуацію на дорозі, включаючи пересування пішоходів.

Зараз ви читаєте новину «Створено "автомобіль-акваріум" зі штучним інтелектом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути