середа, 09 жовтня 2019 10:33

Спокусливі пожежники зробити гарячі фото для календаря
12

Фото: boredpanda.com

Австралійські пожежники випустили еротичний календар на 2020 рік. Нм на фото вони позують голі по пояс і тримають тварин на руках. Так рятувальники намагаються привернути увагу до пухнастих вихованців з притулків. Всі кошти, виручені від продажу календаря, підуть на благодійність.

Пожежники знімаються для таких календарів із 1993 року. Роблять це для того, щоб продавати нові примірники і збирати кошти на благодійність.

У п'яти таких календарях представлені всілякі тварини: від милих кошенят та цуценят із бурхливими носиками до коней, сільськогосподарських тварин, та дикої природи.

Ці чоловіки хоч і виглядають як моделі. Насправді це справжні пожежники з усієї країни. З цього року конкуренція за потрапляння на його сторінки стала ще більш величезною, адже проект став міжнародним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарантовано піднімуть настрій: показали тварин-комедіантів

Пожежники щоденно рятують життя, не знімають накидки супергероїв, коли пожежа згасає. І є прикладом того, як потрібно жити.

Вони роблять це все для благодійності.

У Харкові помер собака-рекордсмен породи мопс. Він прожив 19 років і 6 місяців, був найстаршим собакою в Україні. Рекордсменку звали Луша Товстеньке Щастя.

Титул найстарішого мопса Луша отримала у травні 2018-го. Якщо перевести собачий вік на людський, то їй на момент смерті було 136 років.

Зараз ви читаєте новину «Спокусливі пожежники зробити гарячі фото для календаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути