середа, 27 серпня 2014 15:29

Складено підбірку найсексуальніших обливань нового флеш-моба

Складено підбірку найсексуальніших обливань нового флеш-моба

На початку серпня в США був запущений флешмоб під назвою Ice Bucket Challenge. IT-гіганти, актори, музиканти, політики масово почали обливатися відрами крижаної води і передавати естафету один одному.

Мета акції - розповісти про захворювання нервової системи під назвою "бічний аміотрофічний склероз". Сенс такий: люди, які хочуть підтримати кампанію, повинні вилити на себе відро холодної води та розмістити запис в Мережі. Після цього вони можуть кинути виклик своїм друзям. Ну, а якщо ті не виконають завдання протягом 24 годин, вони зобов'язані зробити пожертвування в 100 доларів на користь фонду хворих.

Почав флешмоб колишній професійний бейсболіст Бостонського коледжу Піт Фрейтс. Два роки тому йому поставили цей діагноз, а сьогодні він вже не може самостійно пересуватися, їсти і говорити. Фрейтс придумав і опублікував в соціальній мережі правила марафону, першими учасниками якого стали його колеги по команді.

Піт Фрейтс (в центрі) і сам взяв участь у випробуванні холодною водою.

До початку кампанії багато хто взагалі ніколи не чув про існування такої хвороби. Однак зараз ця проблема у всіх на слуху.

Обливання крижаною водою заради благодійності вже витримали гендиректор Microsoft Сатья Наделла, віце-президент Apple з маркетингу Філ Шиллер, співак Джастін Тімберлейк, актор Міккі Рурк та інші відомі особистості. Кампанія допомогла всього за два тижні залучити пожертви в розмірі 4 мільйонів доларів. Тільки у Facebook 28 мільйонів користувачів обговорюють цю традицію.

Зараз ви читаєте новину «Складено підбірку найсексуальніших обливань нового флеш-моба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути