понеділок, 01 січня 2018 22:45

Мережу шокувала 67-річна американка, яка займається полденсом
13

Фото: dailymail.co.uk

Американка 67-річна Грета Понтареллі із Сан-Дієго дивує своєю фізичною формою. Жінка займається полденсом. Вже виграла ряд чемпіонатів і виглядає на десять років молодшою.

Полденсом Грета почала займатись 8 років тому. Хотіла попередити розвиток остеопорозу і слабкість кісток, яка є спадковою у її сім'ї.

"Я завжди чую – "я старий, я занадто важкий, для цього і для того". І я це розумію, бо сама була така ж. Однак тепер знаю, що це всього лиш виправдання", - говорить американка.

Автор: dailymail.co.uk
 
Автор: dailymail.co.uk
 

У молодості Грета займалась гімнастикою, однак ніколи не чула про полденс. Коли вирішила на пенсії зайнятись зміцненням своїх кісток, шукала відео з вправами на YouTube. Там натрапила на заняття на пілоні. Через кілька тижнів записалась на курси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 72-річна жінка витратила понад півмільйона гривень, аби привезти з Нігерії 27-річного коханого

"На першому занятті було важко. Я хоч і мала гімнастичне минуле, але не поверталась до нього роками. Це не катання на велосипеді, коли через довгий час можеш сісти і згади, що вмів раніше. Гадаю, мій вчитель вирішив, що я більш не повернусь. Однак мене затягнуло", - пояснила Грета. Відтоді вона продовжувала займатись полденсом.

Автор: dailymail.co.uk
 
Автор: dailymail.co.uk
 

У 62 роки американка взяла участь у першому своєму чемпіонаті у Лос-Анджелесі. На неї дивились, як на аномалію. Потім виграла друге місце на іншому змаганні. Тепер їздить на міжнародні конкурси.

У Дніпрі зняли відео, як пенсіонерка виходить із супермаркету і сідає за кермо Mercedes G-Class. Відео з'явилося на Youtube-каналі В'ячеслава Жайворонка.

Зараз ви читаєте новину «Мережу шокувала 67-річна американка, яка займається полденсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути