понеділок, 29 жовтня 2018 04:25

Сердиті та небезпечні: фотодобірка котів, які лякають агресією
8

Кішка не кожної породи проявляє ласку і з дружелюбністю ставиться до людей і інших тварин. Про цей факт знають тільки справжні шанувальники цих домашніх вихованців.

Найнебезпечніші кішки в світі здатні доставити людині серйозних каліцтв.

Фотодобірка сердитих котів, які лякають агресією
Фото: flowercenter.spb
Фотодобірка сердитих котів, які лякають агресією
Фотодобірка сердитих котів, які лякають агресією
Фотодобірка сердитих котів, які лякають агресією
Фотодобірка сердитих котів, які лякають агресією

Перед покупкою кошеняти не завадить дізнатися про небезпечні породи кішок, яких приносити додому не слід або до їх появи варто добре підготуватися, пише utka.info.

Пропонуємо добірку найбільш небезпечних порід кішок, заводити яких варто лише на свій страх і ризик.

Сіамська кішка. У всіх сіамців характер жахливий. Кішки просто не вміють прощати образ і здатні напасти на господаря просто так, згадавши якусь застарілу сутичку.

Саванни. Практично найбільш агресивної кішкою оголошена савана. Ця струнка кішка з невеликою головою має гарний леопардове забарвлення і загострені вуха.

Кіт агресивний, але все ж його можна приручити. Одомашнена савана на повідку супроводжує свого господаря. При вигулі слід особливо пильно стежити за твариною, оскільки на сторонню людину він може відреагувати як на здобич.

Манул. Практично не піддається дресируванню. Кошеня похмуре і неприборкане. Він не буде ласкавим, грайливим і домашнім. У будинку манул буде відлюдним і некерованим. Не приручений кіт дуже швидко створить в будинку хаос і безлад.

Бенгальські кішки. Славляться високим інтелектом і стриманими манерами. Але це не заважає їм час від часу проявляти свій дикий характер і наочно демонструвати яскраво виражений мисливський інстинкт. Вони не люблять підкорятися розпорядку в сім'ї. Ревно ставляться до кордонів особистого простору. Налагодити з ними контакт можна тільки дружелюбністю.

Чаузи. Є хижаком, який дуже схожий на пуму. Його тіло набагато могутніше інших домашніх порід. Кіт готовий до полювання в будь-який час. Припиняти його агресивні манери потрібно з дитинства. Для утримання чаузі краще підійдуть просторі володіння в приватних будинках. Їм подобається висота і постійні тренування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Природжені мисливці: показали котів під час полювання

Коти — надзвичайно кмітливі й хитрі створіння. Обвести навколо пальця людину не є для них проблемою. Будова кори їхнього головного мозку на 90% схожа на людську й значно перевершує собачу. Ці хитруни прекрасно розуміють заборони й порушують їх зумисне.

Зараз ви читаєте новину «Сердиті та небезпечні: фотодобірка котів, які лякають агресією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути