субота, 25 квітня 2020 11:35

Сексуальні і ранимі: фотограф Алессіо Альбі робить атмосферні портрети жінок
37

Італійський фотограф Алессіо Альбі робить дивовижні псиологічні портрети жінок. Алессіо спеціалізується на портретах, розповідях та рекламних роликах. Алесіо народився в Перуджі 31 рік тому. Захоплювався природою та образотворчим мистецтвом, але його освіта та інтерес до науки привели його до наукового ступеня з медичних біотехнологій та до 3-річної роботи дієтологом. Алессіо фотографує молодих замріяних жінок найчастіше на лоні природи.

"Я фотографую з 2010 року, - каже він. - Моє найбільше джерело натхнення приходить з дивовижних місць, де я живу тут, в Умбрії, чудовому регіоні в центрі Італії, і від мого настрою. Я часто намагаюся об'єднати портрет з пейзажною фотографією, використовуючи світло та кольори, щоб передати настрій, який я відчуваю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотографиня робить зйомки зірок через вебкамеру

Алессіо намагається осягнути жіночу природу. Дуже часто його тендітні і звабливі жінки опиняються у воді, серед снігів, лісів, полів і пустель, в цьому оточенні вони почуваються природно, оскільки є його органічною частинкою. З іншого боку, природа передає внутрішню суть кожної зображеної на фотографії жінки. Не менш часто алессіо вивчає жіноче обличчя за допомогою гри світла на ньому. Сонце крізь жалюзі, тюль чи мереживо малює на жіночому обличчі дивовижні візерунки.

Після початку карантину італійський фотограф Алессіо Альбі (Alessio Albi) з міста Перуджа почав знімати моделей через веб-додаток для відеодзвінків FaceTime.

Чоловік вирішив, що коли він не може виїжджати на зйомки, то робитиме це в режимі онлайн.

Упродовж тижня він встиг зробити фотосети з трьома моделями - італійками Еліс Пагані й К'ярою Шельсі, а також із росіянкою Аліною Бобильовою.

Користувачі відзначили в коментарях, що навіть із поганою якістю вебкамери фотографу вдалося зробити їх "живими". Коли Альбі дорікнули, що моделі просто зробили селфі, він відповів, що сам вибудовував кадр та вказував пози.

"Звичайно, моделі самі це робили, а хіба не те саме відбувається при зйомці на "нормальну" камеру?" - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальні і ранимі: фотограф Алессіо Альбі робить атмосферні портрети жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути