Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2011 15:23

Збірна України пройде у півфінал Євро-2012 - біоенергетик

Збірна України пройде у півфінал Євро-2012 - біоенергетик

Національна збірна України під керівництвом Олега Блохіна пройде у півфінал Євро-2012. Так вважає біоенергетик Лілія Хасапєтова.

"Найсильніші біоенергетичні центри мають Анатолій Тимощук, Андрій Шевченко і Артем Мілевський. Влітку наступного року їм щаститиме у справі, якою займаються. Можуть забивати вирішальні голи на останніх хвилинах", - каже Лілія Ернестівна.

За прогнозами біоенергетика, у Шевченка на цей період припадуть проблеми у сім'ї — якісь негаразди з дружиною або хвороби дітей. Це його зіб'є з цілі вести хорошу гру. Мілевський може не взяти участь у матчі проти Франції через погане самопочуття. З 12 по 16 червня страждатиме від харчового отруєння. Підвищиться температура, може боліти шлунок і печінка.

"Бачу нашу збірну у півфіналі. Переможе у двох перших матчах. У матчі з Англією тренер зробить кілька замін, але вони будуть невдалими. Краще, щоб догравали гравці, яких випустили на поле з першої хвилини."

Київський нумеролог Ігор Ніколайчук прогнозує нічию у грі проти Швеції. Каже, у матчах з Англією і Францією ми програємо.

"Збірна України гратиме перший матч 11 червня зі Швецією. Дві одиниці завжди приносять успіх. 11 числа можна вдало одружитися, виграти у лотерею і побити світовий рекорд. У цьому матчі хлопці покажуть справжній клас".

1+1=2. Двійка — цифра переможців.

"Наші заб'ють гол у першому таймі. Але двійка — це ще й конфлікт. Нашу команду можуть засудити. Через незаслужене пенальті можемо наприкінці матчу отримати гол у відповідь. Мабуть матимемо нічию".

15 червня гра буде напруженою.

"Шістка символізує жіноче начало. Чоловікам ця цифра успіху не приносить. Перед Францією не встоїмо. Програємо з рахунком 2:0".

19 червня поступимося Англії.

"Хоча у сумі ці цифри дають одиницю — число переможця, підйому, досягнення цілі. 1+9=10; 1+0=1. Найважчим буде другий тайм. Двох наших гравців можуть дискваліфікувати. Гра буде брудною. Програємо з рахунком 3:1".

Збірна заснована 29 квітня 1992 року. Нумеролог додає 2+9+0+4+1+9+9+2. Отримуємо 3+6=9. Це число сили, війни і енергії. Люди, які народились під цим числом, непереборні. Йдуть до кінця, але варто їм на секунду замріятися чи зрадіти міні-досягненню, як перемога висковзує з їхніх рук.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України пройде у півфінал Євро-2012 - біоенергетик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути